fbpx

Олександр Шевченко: "Українці мають жити гідно, а не відчувати себе жебраками у своїй країні"

Політика 15:43, 30.07, 2018

Народний депутат України Олександр Шевченко провів традиційну зустріч із членами "Українського об’єднання патріотів" Чернігівщини та Рівненщини, волонтерами АТО з усієї України та з активістами Громадського руху Олександра Шевченка "Країна Гідності і Правди".

Парламентар презентував свою передвиборну програму. Він зазначив, що "Країна гідності і правди" – це Україна з сильною армією, потужною економікою, гідними зарплатами та пенсіями.

"Українці мають жити гідно, а не відчувати себе жебраками. Люди мають отримувати високі зарплати і пенсії, повинні в своїй країні займатись тим, чим їм подобається. Не за 3 тисячі гривень. А тепер маємо навпаки: люди йдуть на роботу, аби вижити. А не для того, аби займатись улюбленою справою. Фахівці, які займаються медициною чи освітою, це взагалі меценати своєї справи. Так не повинно бути", – сказав Олександр Шевченко.

Під час зустрічі обговорили проблеми України та шляхи їх вирішення: повернення окупованих територій, освітня, медична реформа, інвестиційна привабливість нашої країни.

"Збудували Буковель – збудуємо Україну. Це не просто гасло, а моя життєва позиція. Бо неможливо комусь обіцяти золоті гори, якщо ти за життя навіть сараю не збудував. Не пограбував, не віджав, як робить теперішня влада, а звів з нуля. Людина має бути сита не гаслами, а конкретними програмними засадами", – сказав Олександр Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: