fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Олександр Шевченко в Буковелі зустрівся з польськими політиками та спортсменами. Домовилися про співпрацю

Олександр Шевченко в Буковелі зустрівся з польськими політиками та спортсменами. Домовилися про співпрацю

Політика 16:17, 29.08, 2018

З 24 по 26 серпня відбувся робочий візит делегації Україно-Польської асоціації єдиноборств UPMAA на чолі з радником міста Плоцьк та президентом польської сторони асоціації Jacek Jasion в Україну.

Делегація відвідала гірськолижний курорт Буковель, де відбулась зустріч із народним депутатом України Олександром Шевченком.

Під час зустрічі було погоджено проведення відбіркових змагань за пояс UPMAA з кікбоксингу К-1 за версією WKL, а також Громадський Рух Олександра Шевченка "Країна гідності і правди" стане генеральним спонсором першого турніру асоціації – ARENA FIGHT NIGHT, який пройде у Польщі, у м. Плоцьк, 29 вересня. В ході турніру розіграють три пояси федерації WKL.

"Ми завжди підтримували спорт, адже це одна з складових успішного суспільства. Здорова нація – сильна держава! Спорт загартовує і тіло, і дух. Люди в спорті вчаться досягати поставлених цілей наполегливою працею. Так, як і в житті, аби чогось досягнути, треба наполегливо працювати та цілеспрямовано, крок за кроком йти до мети", – наголосив Олександр Шевченко.

Варто наголосити, що Олександр Шевченко вже традиційно підтримує спорт, адже це здоров’я усієї нації. В рамках підтримки спорту щорічно відбуваються Кубок "Буковелю" з фрі-файту, організація футбольних турнірів в різних містах України, проведення та підтримка тенісного дитячого турніру, змагання з баскетболу 3х3, підтримка зимових видів спорту та розвиток дитячого спорту загалом…

У Буковелі представники польської делегації ознайомились із спортивною базою курорту та були приємно вражені інфраструктурою туристичного комплексу та його розвитком за високими стандартами якості.

"Я направду подивований швидким та якісним розвитком курорту Буковель. Тут відмінна інфраструктура як для туристів, так і для спортсменів. Дуже приємно, що керівництво курорту таку величезну увагу приділяє розвитку спорту та бере активну участь у спортивному житті цілої Української держави. Сподіваюсь, що наша співпраця буде плідною та принесе вагомі результати для обох країн", – зазначив радник міста Плоцьк та президент польської сторони асоціації єдиноборств UPMAA Jacek Jasion.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: