fbpx

Олександр Шевченко в Польщі зустрівся із засновником Економічного форуму Зигмундом Бердиховським

Суспільство 09:29, 07.09, 2018

Під час Економічного форуму Олександр Шевченко провів низку результативних зустрічей, в рамках яких вдалося налагодити тісну співпрацю з бізнесменами та парламентарями багатьох країн Європи. Важливою була зустріч із засновником, головою програмної ради Економічного форуму, відомим політиком Зигмунтом Бердиховським.

Під час переговорів досягнуто домовленостей про проведення у Буковелі "Фестивалю бігу". Зигмунт Бердиховський є відомим польським спортсменом, альпіністом, що піднявся на Еверест та на 7 найвищих вершин 7 материків. Парламентар вважає, що спорт не лише розвиває фізичну силу, а й сприяє розумовій діяльності.

"Добрий політик має бути добрим спортсменом. Ми заохочуємо людей займатися спортом. Оскільки в Економічному форумі у Криниці-Здруй кожного року бере участь найбільше гостей саме з України, ми вирішили розширити горизонти і провести Фестиваль бігу в сусідній державі. Чому Буковель? Кращого місця не знайти, адже тут є всі умови для проведення масових забігів на великі відстані", – говорить засновник Економічного форуму Зигмунт Бердиховський.

Фестиваль бігу в Буковелі відбудеться у травні 2019 року. Участь у змаганнях братимуть як професійні спортсмени, так і аматори і навіть діти. Дистанції – різні, від 300 метрів до 150 кілометрів.

"Спортивні забіги для Буковелю – звична справа. Тут створені всі умови для проведення наймасовіших спортивних заходів різного рівня. Радий, що найбільший в Україні та Східній Європі туристичний комплекс Буковель з кожним роком приваблює мільйони туристів, науковців, політиків, спортсменів з усього світу. І кожного разу заходи відбуваються на найвищому рівні", – каже народний депутат України Олександр Шевченко.

До речі, в рамках Економічного форуму у Криниці-Здруй завтра відбудеться традиційний забіг. Він триватиме протягом трьох днів. Заплановано, що участь у ньому візьмуть близько 10 тисяч гостей з країн Європи і світу. Участь у ньому планує взяти й український нардеп, укропівець Олександр Шевченко. А вже у травні подібний спортивний форум відбудеться у Буковелі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: