fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Олександр Шевченко: "Я планую брати участь у праймеріз. Оскільки не бачу іншого варіанта, окрім боротьби за свою країну"

Олександр Шевченко: "Я планую брати участь у праймеріз. Оскільки не бачу іншого варіанта, окрім боротьби за свою країну"

Політика 20:37, 16.03, 2018

"Те, що відбувається сьогодні в країні, нагадує театр абсурду. Я переконаний, що ми маємо кардинально змінити владу, яка за останні 25 років довела Україну до зубожіння. Змінити всіх на всіх. До парламенту та на пост Президента мають прийти люди, які ще ніколи не були при владі. Це стосується УКРОПу. Наша партія обрала шлях праймерізу. І я планую брати в ньому участь", – про це в ефірі ОТБ "Галичина" заявив народний депутат України Олександр Шевченко.

"Я планую брати участь у праймеріз, оскільки не бачу іншого варіанта, окрім боротьби за власну країну. УКРОП обрав демократичний процес відбору кандидатів. Коли на найвищий пост у державі від партії претендуватиме найсильніший серед сильних. Якщо мене підтримають – значить, така воля Божа. Блаженніший Кардинал Любомир Гузар сказав: "Політика – це вищий ступінь служіння людям". Я переконаний, що всі разом ми зможемо змінити на краще наше місто та нашу країну", – сказав Олександр Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: