fbpx

Олександр Шевченко закликав Порошенка не саботувати заборону "руского міра" в Україні

Політика 15:03, 16.10, 2018

Народний депутат від УКРОПу, учасник президентських праймеріз Олександр Шевченко закликав Президента Петра Порошенка та фракцію "Блок Петра Порошенка" не саботувати ухвалення законопроекту про заборону так званого руского міра в Україні.

Про це укропівець заявив в ефірі у соціальній мережі Facebook.

"Пане Порошенко, я вимагаю від вас і вашої фракції припинити саботаж і підтримати законопроект, який дасть Україні можливість наблизити перемогу над російським окупантом. Схаменіться та зупиніться у своїх колаборантських діях. Годі знущатися над українцями", – підкреслив Олександр Шевченко.

Йдеться про законопроект № 9139 «"внесення змін до Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки" (щодо засудження та заборони "російського світу" ("руского міра") в Україні)". Документ зареєстрували у Верховній Раді народні депутати від УКРОПу. Минулого пленарного тижня парламент відмовився включати до порядку відповідну ініціативу.

"Прийняття цього законопроекту дасть змогу пришвидшити нашу перемогу й поставити на місце наших ворогів", – наголосив нардеп. 

За його словами, голосування за включення документа до порядку денного парламенту провалила фракція БПП за вказівкою Президента.

"Схоже, ви й ваші поплічники з острахом думаєте про бізнесові та комерційні наслідки й незручності з вашими та Медведчуковими партнерами з Росії", – зауважив Олександр Шевченко.

Наголосимо, в УКРОПі вважають, що ухвалення законопроекту зменшить вплив Російської Федерації на внутрішню політику України та покладе край агітаційно-пропагандистській діяльності ворогів усередині країни.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: