fbpx

Олександр Сич та Олег Гончарук привітали освітян з професійним святом

Суспільство 15:52, 07.10, 2018

На сайті облдержадміністрації опублікували привітання голів обласної державної адміністрації Олега Гончарука та обласної ради Олександра Сича з нагоди Дня працівників освіти.

Подаємо текст повністю та без змін:

Шановні освітяни Прикарпаття!

Доброю традицією стало в першу неділю жовтня вшановувати працівників освітньої галузі, які навчають і виховують молоде покоління українців, даючи їм знання та  закладаючи міцні підвалини майбутнього.

Педагог – це професія, яка потребує багато зусиль та терпіння. Саме він, невтомно і наполегливо плекає майбутнє молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни.

Висловлюємо вам щиру подяку за  вагомий внесок у підвищення освітнього рівня нашої країни. За те, що ви своїм вмінням зароджуєте любов у серцях свої вихованців до Батьківщини. Дякуючи вам Прикарпаття прославилося на освітянському просторі України та за її межами талановитими дітьми, переможцями всеукраїнських та міжнародних інтелектуальних змагань.

Цьогоріч народилася нова сторінка українського освітнього простору європейського зразка. Одна з найбільш очікуваних реформ, яка дала початок Новій Українській Школі. Сьогодні, коли суспільство динамічно розвивається, нам потрібно іти в ногу із часом, забезпечувати інноваційний розвиток підростаючому поколінню, формувати їх цінності, розвивати креативність та творче мислення.

Бажаємо вам, шановні вчителі, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, вагомих здобутків на освітянській ниві! 

Голова обласної ради Олександр Сич та голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

Днями в обласній філармонії прикарпатських освітян привітали з професіним святом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: