fbpx

Олександра Шевченка підтримують у Європі

Суспільство 15:28, 09.09, 2018

На XXVIII Економічному форумі народний депутат України Олександр Шевченко провів низку зустрічей із впливовими урядовцями з усієї Європи.

Претендента у кандидати на пост Президента України Олександра Шевченка дуже цінно сприймають відомі європейські політики, урядовці і керівники парламентів країн Старого Світу і Прибалтики. Зокрема, плідними виявились зустрічі з керівником польського парламенту Мареком Кухцінським та засновником Економічного форуму і незмінним головою Програмної ради Форуму Зигмунтом Бердиховським.

Багато учасників Форуму дружньо спілкувалися з Шевченком в кулуарах. Говорили про різні речі, зокрема нові підходи у політиці і здобутки у бізнесі.

"Я радий, що мав можливість поговорити з політиками різних рівнів з цілого світу. Для мене дуже важливо налагодити тісну співпрацю з керівниками європейських країн і фаховими урядовцями. Мене багато запитували про стрімкий розвиток Буковелю, про політичну стратегію в Україні, про шлях відбудови країни. Цей Економічний форум став для мене ще однією можливістю утвердити Україну як одну з лідерських держав", – говорить нардеп Олександр Шевченко.

Окрім чиновників країн ЄС, особливо тепло з нардепом спілкувалися українські політики та журналісти. Олександр Шевченко на Економічному форумі у Криниці вперше, але візит і виступ пройшли дуже успішно, у тому числі вдалося провести ряд домовленостей щодо співпраці з політиками європейських країн.

"Сюди люди приїхали з конкретною метою: обмінятись досвідом, поділитись напрацюваннями і думками. Вони сміливі у своїх висловлюваннях, і це добре, адже в такій дискусії народжується справедливість, правда і новий політикум", – підсумовує Олександр Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: