fbpx

Олена Черненко з Прикарпаття виграла у конкурсі "Кращий державний службовець"

Суспільство 17:46, 17.10, 2016

Днями в актовій залі Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України у м. Київ відбулася урочиста церемонія закриття щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець".

В номінації "Молодість – майбутнє профспілки" Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" перемогла Олена Черненко – головний спеціаліст відділу взаємодії із засобами масової інформації та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської ОДА.

За результатами другого туру Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" у підсумковому етапі змагань також взяли участь Віталія Попович – начальник служби у справах дітей Рожнятівської РДА та Уляна Корнас – головний спеціаліст бюджетного відділу фінансового управління Калуської РДА.

Учасникам третього туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" були вручені сертифікати про підвищення кваліфікації за програмою короткострокового семінару з питань новацій законодавства про державну службу, лідерства та ефективних комунікацій, проведеного для учасників конкурсу Державним вищим навчальним закладом "Університет менеджменту освіти". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: