fbpx

Ольга Федишина просить виділити кошти на будівництво берегозакріплювальних споруд в селі Пнів

Політика 18:42, 17.05, 2019

Депутат Івано-Франківської облради від партії "ВОЛЯ" Ольга Федишина просить з обласного фонду охорони навколишнього середовища виділити кошти на будівництво берегозакріплювальних споруд на річці Бистриця Надвірнянська в селі Пнів, що у Надвірнянському районі.

Про це вона заявила на сьогоднішній сесії.

"За моєї ініціативи з обласного фонду уже виділялись 610 тис. на ці роботи. Однак внаслідок негоди, яка мала місце 1 травня, на жаль, ці витрати зростають і цих коштів не буде достатньо. Тих грошей, які виділив на ліквідацію наслідків негоди Надвірнянський район, та власних коштів Битківської селищної і Пнівської сільської ради, також замало", – сказала депутат.

Федишина сподівається на підтримку такої ініціативи з боку обласної ради та ОДА.

"Щоб в подальшому такі кошти були виділені на ліквідацію наслідків негоди і на даний природоохоронний захід, який зможе запобігти ще більшому руйнуванню моста і дороги в майбутньому",  говорить депутат від "ВОЛІ".

Відзначимо, що лідер партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко також звернувся із запитом до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, в якому просить виділити кошти на усунення наслідків негоди 1 травня, яка призвела до зсуву берегу річки Бистриця, обвалу частини дороги та пошкодження мосту в с. Пнів Надвірнянського району на Івано-Франківщині.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: