fbpx

Ольга Фреймут замінить франківчанку Тетяну Терсенову-Заводовську в шоу "Від пацанки до панянки"

Суспільство 08:15, 16.08, 2017

Телеведуча Ольга Фреймут повертається на Новий канал директоркою "Школи леді".

З власних джерел "Детектору медіа" стало відомо, що Ольга Фреймут залишає "1+1" і повертається на Новий канал. Але не в програму "Ревізор", а в реаліті "Від пацанки до панянки". Також цю інформацію оприлюднили й колеги з "Медіаняні".

За словами інсайдерів, Ольга Фреймут обійме посаду директорки "Школи леді", якою два сезони поспіль була франківчанка Тетяна Терсенова-Заводовська. До речі, ще кілька місяців тому в інтерв’ю ДМ керівник Friends Production, який виробляє цей проект, Олексій Гончаренко озвучував думку про те, що творці реаліті ще розмірковують над тим, аби обрати інших наставниць "пацанкам":

Прес-служба Нового каналу підтвердила інфмормацію  про повернення Ольги Фреймут на канал: "Телеведуча не працюватиме у проектах "Ревізор" та "Хто зверху?" – навесні Ольга постане перед глядачами каналу в новому амплуа – вона буде директоркою Школи панянок на реаліті "Від пацанки до панянки".

За словами самої пані Фреймут, "Від пацанки до панянки" – улюблена програма її старшої доньки Злати. 

"Я милувалася і підсвідомо задивлялася на цю роль вже давно, – цитує прес-служба телеведучу. – Розкажу передісторію: реаліті знято за британським форматом From Ladette to Lady, і я дуже полюбляла його дивитись, коли була вагітна Златою і жила у Лондоні. Це велике щастя, що його почали знімати в Україні. У нас немає поняття аристократії, тому радити, як стати леді, дівчатам не буду. Натомість у нас є панянки – ті, хто зробили себе самі. Якраз для них я хочу працювати".

"На роль директорки Школи панянок ми шукали успішну українську жінку, і такою для нас є Ольга Фреймут, – пояснив Олексій Гончаренко. – У неї прекрасні манери. Усі ми неодноразово бачили, як гідно поводиться Ольга в екстремальних ситуаціях, коли легко можна перейти на крик чи нецензурну лексику. При цьому вона доволі вимоглива і до оточуючих, і до самої себе. А ще, не менш важливо, вона дуже приваблива. Тому Ольга Фреймут – це неймовірне поєднання самодостатньої вродливої жінки, талановитої телеведучої, люблячої мами та дружини. Вона стане хорошим прикладом для наших пацанок. Ми вважаємо, що глядачів завжди потрібно дивувати. Таким принципом керувалися, коли запрошували не лише Ольгу Фреймут, а й Ірину Дюденко та Андрія Бурлуцького на роль заступників директора Школи. Андрій – найкращий викладач ораторського мистецтва, а ще він чоловік. А у жодній із закордонних версій реаліті не було наставника-чоловіка. Тому ми вирішили бути першими. Ірина Дюденко сподобалась нам як особистість. Не кожній успішній моделі вдається стати ще й успішною бізнес-леді. А Ірина змогла! Упевнений, їй буде чим поділитися з пацанками".

Нагадаємо, що з 2013 року Ольга Фреймут працювала на "1+1", де вела проекти "Інспектор Фреймут", "Новий інспектор Фреймут" і четвертий сезон шоу "Голос країни»". Про новий сезон "Інспектора Фреймут" нічого не чути, хоча минулого року його презентували вже в середині серпня, а комунікацію з цього приводу почали ще на початку липня. Інформація про те, що Ольга Фреймут пішла з "1+1", з’явилася в ЗМІ наприкінці червня. Дотепер канал і сама Ольга Фреймут ані спростували, ані підтвердили ці чутки. Також канал наразі не коментує свої плани на виробництво програми.

До приходу на "1+1" Ольга Фреймут вела на Новому каналі проект "Ревізор". Між Новим каналом і "1+1" третій рік триває судова суперечка за формат "Ревізора", до якого подібний проект "Інспектор Фреймут".

Також нагадаємо, що в червні 2016 року стало відомо, що чоловіком та батьком другої дитини телеведучої є генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко, стосунки з яким телеведуча довго приховувала. Та вже у червні цього року народила від Володимира ще одну дитину та взяла прізвище чоловіка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: