fbpx

Ольга Галабала: Після відставки Порошенка система олігархів та корупціонерів почне розсипатись. ВІДЕО

Політика 11:56, 07.02, 2018

Після відставки Порошенка система олігархів та корупціонерів, яку не вдалось змінити після двох революцій, сама розвалиться. Якщо зараз українці згуртуються у Києві і всіх регіонах України – до весни цей бандитський режим впаде.

Про це заявила одна з лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі", очільниця фракції "ВОЛЯ" в Івано-Франківській обласній раді Ольга Галабала на Марші за майбутнє, який відбувався у неділю, 4 лютого, в Києві.

Галабала нагадала, що протестний рух триває вже п’ять місяців і зараз залишилось поставити останню крапку у боротьбі – домогтись відставки Порошенка.

"Ми боремось пліч-о-пліч вже 5-й місяць. Ми розпочали боротьбу 17 жовтня, коли вийшли мирно з вимогами створення Антикорупційного суду, скасування депутатської недоторканності і прийняття нового закону про вибори. Натомість ми отримали політичний терор, репресії, арешти, кампанії брехні проти нас. Вони на нас наплювали, хотіли потоптатись по нас, але потоптались по собі. За цей час Порошенко сам себе знищив, усі міжнародні ЗМІ почали писати про корумпований режим Порошенка, що він номер 1 хто грабує Україну, з ним перестають вітатись міжнародні лідери. Нам залишилось поставити останню крапку", – заявила вона.

Політик наголосила, що чинна влада не здатна нічого змінювати в країні і єдиний вихід – демонтаж системи олігархів та корупціонерів.

"Ми не віримо більше в те, що вони послухають народ. Наш шлях перемоги – це повний демонтаж системи корупції і олігархів. Ми цього не змогли зробити на революціях 2004 і 2014 років, ці революції, на жаль, закінчились тільки зміною облич перед коритом, а система залишилась та сама. Більше ми цього допускати не будемо", – запевнила вона.

Для того щоб почала змінюватись система, за словами Галабали, в першу чергу Порошенко має піти у відставку.

"Він узурпував владу, силовиків, судову систему. Ми не повинні більше чекати. Якщо ми дочекаємось до 2019 року, матимемо Порошенка на другий строк, бо він всіх запресує, зганьбить і знищить. Після відставки Порошенка система сама посипеться, бо олігархам не буде до кого бігати. Президентом має бути нова людина, яка не знає, що таке красти. Після того буде обрано новий парламент і сформований Уряд. Якщо ми зараз згуртуємось у Києві і всіх регіонах України – до весни цей бандитський режим впаде", – наголосила Ольга Галабала.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: