fbpx

Олімпійські принципи треба втілювати всюди: і в політиці, і у владі, – Ігор Пасічняк

Спорт 17:10, 23.12, 2014

Підбиваючи підсумки року, що минає, в обласному центрі Прикарпаття провели засідання виконавчого комітету відділення Національного олімпійського комітету в Івано-Франківській області. Захід був присвячений 24-річчю з часу створення НОК.

Вітаючи колег, керівник прикарпатського відділення комітету Мирослав Карабін відзначив позитивні результати проведення на теренах області масових олімпійських днів бігу, уроків-зустрічей з відомими спортсменами краю, заходів у рамках акції "Олімпійське лелеченя", повідомили КУРСу в Івано-Франківській ОДА.

Складаючи плани на майбутнє, представники відділення зосереджували увагу на важливості відкриття майданчиків зі штучним покриттям, нових спортзалів, алеї спортивної слави.

"Те, що ви робите в плані пропаганди здорового способу життя, фізичної культури і спорту, є сьогодні одним з найважливіших, − таку оцінку діяльності  відділення НОК висловив т. в. о. заступника голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк. − Гадаю, що олімпійські принципи, перш за все, чесної боротьби, треба втілювати всюди: і в нашій політиці, і у владі. Якщо діятимемо, користуючись ними, зможемо набагато швидше досягнути кращого результату".

За вже досягнуті результати у спортивній сфері, продемонстровані на змаганнях найвищих рівнів, прикарпатські спортсмени отримали на засіданні грамоти, грошові премії та книги з олімпійської бібліотечки. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: