fbpx

Оперативники податкової міліції Прикарпаття вилучили фальсифікований алкоголь на 60 тисяч гривень

Суспільство 17:36, 30.10, 2015

Працівники оперативного управління фіскальної служби області в одному із гаражних приміщень Івано-Франківська виявили та вилучили 569 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв на загальну суму майже 60 тисяч гривень.

Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

Як з'ясували податківці, мешканець обласного центру з метою власної наживи придбавав та в подальшому реалізовував у магазини Івано-Франківської області фальсифікований алкоголь. Крім того, частина алкогольної продукції була маркована марками акцизного податку невстановленого взірця.

За цим фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС в області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів).

Санкція цієї статті передбачає штраф в розмірі від п'ятисот до тисячі п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Наразі триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: