fbpx

ОПОРА: франківців від імені "Свободи" запрошують проголосувати за кандидата-націоналіста

Суспільство 14:30, 31.03, 2019

Сьогодні об 11.00 комунікаційниця ОПОРИ в Івано-Франківський області отримала телефонний дзвінок від "штабу "Свободи" із запрошенням прийти на вибори та проголосувати за "гідного кандидата від націоналістів".

"Доброго дня. Вам телефонують зі штабу "Свободи". Просимо прийти на вибори та проголосувати за гідного кандидати від націоналістів",  сказав жіночий голос у слухавці. Жінка не представилась і одразу після запрошення прийти на вибори поклала слухавку", – розповіла Наталія Голомідова.

Представниці ОПОРИ телефонували з номера +380948471223. Передзвонити за цим номером не вдається, адже "номер не обслуговується".

Про схожі випадки сьогодні повідомляють також у мережі Фейсбук. "А вам теж сьогодні телефонували зі штабу "Свобода" і закликали проголосувати "за гідного кандидата від націоналістів"? Сьогодні. В день виборів", – написала на своїй сторінці користувачка з Івано-Франківська Анастасія Новікова.

Як розповіли у Нацполіції Франківщини, сьогодні мешканка Івано-Франківська повідомила поліцію, що до неї дзвонять невідомі особи, які представляються представниками штабу одного із кандидатів у Президенти і просять за нього голосувати.

"Ці телефонні дзвінки мають ознаки прихованої агітації за одного з кандидатів. Імовірно, мався на увазі кандидат, якого висунула політична партія ВО "Свобода" Руслан Кошулинський. Але оскільки імені та прізвища кандидата у розмові не називали, можемо говорити про ознаки прихованої агітації", – каже Богдан Морикіт, координатор спостереження за виборами Громадянської мережі ОПОРА у Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: