fbpx

ОПОРА зафіксувала значно менше порушень, ніж на минулих виборах

Політика 17:40, 19.05, 2014

Згідно з дослідженнями Громадянської мережі Опора, більшість кандидатів на пост президента не проводять активної агітації на Прикарпатті. Масових фактів застосування чорного піару та порушення стандартів виборчої агітації на Прикарпатті також не зафіксовано.

1Як повідомив координатор обласної "ОПОРИ" Іван Маруняк, передвиборну агітацію на Прикарпатті  проводять 8 кандидатів, найбільшу активність проявили Петро Порошенко, Анатолій Гриценко, Олег Ляшко та Юлія Тимошенко. Вони використовували практично усі інструменти передвиборної агітації.

 

 

Олег Тягнибок відмовився від політичної реклами на білбордах. Не використовує білборди і агітаційні намети Ольга Богомолець. Добкін та Коновалюк, навпаки, використовують тільки білбордну рекламу.

Що стосується порушень, то їх значно менше, ніж на минулих парламентських виборах. Факти  застосування чорного піару та порушення стандартів виборчої агітації на Прикарпатті не мають масового і системного характеру.

Білборди з агітацією Добкіна у перші ж дні були залиті зеленкою, а проти Петра Порошенка територією області поширюється інформаційний бюлетень «Тільки факти» з сумнівними вихідними даними та змістом, що спрямований на формування негативного іміджу кандидата. Спостерігачі Опори зафіксували спочатку появу цієї газети на території Івано-Франківська, пізніше її почали поширювати на території усього Прикарпаття.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: