fbpx

Опис кухонних змішувачів Franke

Суспільство 20:49, 13.05, 2019

Складно уявити кухню без такого обладнання як змішувач. Велике споживання води для приготування їжі має на увазі часте використання кранів. Надійність і якість таких пристроїв повинні бути на найвищому рівні для довгої служби, хорошого виконання своїх функцій.

Купити кухонні змішувачі Franke в Україні

Кухонні змішувачі швейцарської компанії Franke зарекомендували себе як практичні і завоювали довіру покупців. Переглянути всю лінійку товарів цього бренду можна тут.

 

Основні види обладнання

Кухонні змішувачі Franke є таких основних видів:

  • керовані одним важелем;
  • поворотні, стаціонарні;
  • укомплектовані очисними фільтрами або без них;
  • з висувними елементами.

Різноманітність моделей обладнання дозволяє без проблем підібрати хороший варіант незалежно від габаритів мийки, стилю оформлення кухні в цілому.

Купити кухонний змішувач Franke за вигідними цінами практично в інтернеті – проста процедура, доставка дозволяють економити час.

кухонні змішувачі Franke

 

Основні параметри вибору:

Придбання приладів для облаштування кухонного простору вимагає врахування багатьох нюансів для створення умов їх максимального функціонування. Головні моменти, які слід враховувати, підбираючи варіант змішувача:

  • Форма, характеристики виливу крана – важливо звертати увагу не тільки на зовнішні дані, які повинні не тільки створювати естетично доповнену картинку, але й дозволяти комфортно розміщувати посуд значних розмірів для його миття або набору води в нього. Намагатися знайти найвищий вилив не варто, оскільки його зайва довжина може спровокувати вихлюпування води з раковини.
  • Цілісність крана – його виготовлення з однієї цільної деталі збільшує рівень міцності конструкції. Складні багатокомпонентні варіанти мають уразливі частини в районах їх з'єднання.
  • Ціна кухонного змішувача – компанія Franke забезпечує відмінну якість сантехніки за виправдану вартість.
  • Колір і матеріал, з якого виготовлений товар.

Купити кухонні змішувачі Franke в Україні зручно і просто в нашому інтернет-магазині "Стевиан" – оформити замовлення можна самостійно, додавши товар, що цікавить, в корзину або зателефонувавши за вказаними номерами телефонів. Великий вибір товарів, професійні консультації менеджерів гарантують підбір найоптимальнішого варіанта для кожного клієнта. Можливість вказати критерії відбору, характеристики сантехніки, що цікавить, економить час на її пошук. Наш магазин забезпечує покупку, доставку по Києву і території всієї країни.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: