fbpx

"Особливі" діти Івано-Франківська малювали майбутні професії

Суспільство 14:05, 29.11, 2014

Музикантами, програмістами, кухарями і навіть футболістами уявляють себе в майбутньому діти з порушеннями психофізичного розвитку. Саме такі професії зобразили вони на папері 28 листопада під час зустрічі з представником міського центру зайнятості в Івано-Франківському навчально-реабілітаційному центрі.

1

"Особливі" діти згадали відомі професії, розповіли, ким працюють їхні батьки, а дехто виявив бажання продовжити діяльність рідних. Тринадцятирічний Влад намалював взуття, бо хоче, як і тато, займатися його пошиттям. Нотний стан креслив п′ятнадцятирічний Паша, мріючи наблизитись у майбутньому до рівня Баха, пише ГК.

2

Начальник відділу активної підтримки безробітних І. М. Харко звернула увагу, що більшість дітей говорили про робітничі професії. Фахівець наголосила на актуальності таких професій у наш час та розповіла, в яких навчальних закладах міста можна здобути відповідну освіту. Соціальний педагог НРЦ Л. В. Головата та практичний психолог Н. В. Сеньків допомагали створити невимушену атмосферу через прямий і активний контакт із учнями.

3

Діти настільки захопилися роботою, що навіть коли настав час йти на вечерю, не хотіли полишити творчу справу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: