fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Останнім часом завдяки сприянню Віктора Шевченка у нас зроблено більше, аніж за останні 20 років, – директор Сівка-Войнилівського НВК

Останнім часом завдяки сприянню Віктора Шевченка у нас зроблено більше, аніж за останні 20 років, – директор Сівка-Войнилівського НВК

Політика 19:30, 20.02, 2018

Після Галицького та Рогатинського районів народний депутат України Віктор Шевченко здійснив робочу поїздку на Калущину. Парламентар відвідав кілька населених пунктів. У селі Сівка-Войнилівська нардеп завітав у клуб, школу та дитячий садочок.

За останні роки у місцевому НВК вдалося зробити багато корисного. Зокрема, тут замінили майже 100 вікон у всіх класах, відремонтували дах над спортзалом, також завершують встановлення твердопаливного котла.

"Останнім часом завдяки співпраці із Віктором Шевченком ми зробили у нашому НВК значно більше, аніж за 20 попередніх років. І школа, і садочок стали комфортнішими. Цього року ми плануємо замінити вікна у коридорах. Так вдасться зекономити ще більше тепла", – розповів директор Сівка-Войнилівського НВК Анатолій Мірошник.

У закладі нині навчається 112 дітей. У класах – тепло та затишно. Комфортно як школярам, так і вчителям.

"Наш клас став світлішим і значно теплішим. Раніше тут були дерев’яні холодні вікна. А тепер на підвіконнику ми разом вирощуємо фіалки", – розповідає вчителька 1-го класу Марія Козак.

Цього року, пообіцяв Віктор Шевченко, посприяє у заміні решти вікон та облаштуванні тренажерного залу. Також на наступний рік запланована заміна покрівлі у Сівка-Войнилівській школі.

"Я радий, що у школі стало тепліше. Тим паче, що керівництво закладу попри дефіцит фінансування попередніх років зберегло школу та садочок у доброму стані. Я впевнений, що цього року ми завершимо процес із встановлення вікон. Твердо переконаний, що діти повинні вчитись у  теплі, в якісних просторих класах, комфортному спортзалі. Тому робитиму усе від мене залежне, аби Сівка-Войнилівський НВК ставав щоразу кращим", – зазначив Віктор Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: