fbpx

Останній дзвоник в Отинійській школі: переможці олімпіад отримали подарунки від Юрія Дерев’янка. ФОТО

Суспільство 20:54, 25.05, 2018

Грамоти і грошові нагороди від народного депутата України, одного з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрія Дерев’янка за зайняті призові місця на всеукраїнських олімпіадах отримали учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, що на Отинійщині. Нагородили також і їхніх вчителів.

Сьогодні під час урочистого Свята останнього дзвоника привітала талановиту молодь та їхніх наставників помічниця нардепа, юрист, мешканка Отинії Марія Карп’юк:
 
"Уже більш як п’ять років Юрій Дерев’янко здійснює таке нагородження в нашій школі. Я пам’ятаю, що, коли я навчалась, то нам давали тільки грамоти. Але дуже важливо й матеріально відзначати творчі досягнення дітей". 
Вчитель трудового навчання Ольга Процак говорить, що таку нагороду від народного депутата отримує уже не вперше, адже багато разів її учні перемагали на всеукраїнських олімпіадах. 
 
"Цього року я готувала ученицю Іванків Софію. Вона також отримала призове місце. Я дуже цим тішусь, бо, попри свій юний вік, дівчина виборола його. Це для нас велика честь",  говорить вчителька. 
Випускниця Аня Савчук, яка також отримала нагороду під час сьогоднішнього свята, каже, що хоче жити в Україні без війни і корупції. Дівчина зізнається, що поки з вибором професії не визначилась, але уже думає над цим: 
"Я хочу поступити на філологічний напрямок у Прикарпатський університет. Мені було важливо отримати сьогодні нагороду. Це буде мені пам’яткою про навчання в рідній школі". 
Подібні грошові нагороди від народного депутата Юрія Дерев’янка отримали й учні інших прикарпатських шкіл. Зокрема, в Яремче, Яблуниці та Ворохті. 
 
 
На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: