fbpx

Останній фільм у кар'єрі Жана Рено зніматимуть у Карпатах

Культура 13:46, 27.01, 2018

У Карпатах на озері Синевир зніматимуть українсько-французький трилер "Останній крок".

Головну роль виконає зірка французького кінематографа Жан Рено. Для нього стрічка стане заключною в акторській кар’єрі, повідомили на сайті Держкіно України.

За сюжетом, найбільш розшукуваний з-поміж найманих вбивць, Генрі, переховується на березі маленького віддаленого озера в Канаді. До його шале потрапляє дівчина після тяжкого нещасного випадку на мотосанях. Перебуває при смерті. Чоловік, котрий усе життя вбивав, вперше рятує життя.

“Останній крок – на межі психологічного трилера та фільму-ініціації. Кілька днів сплетені за допомогою ненависті та зачарованості”,  сказав режисер Фредерік Петіжан. 

Оператором-постановником буде триразовий лауреат премії “Сезар”, французький кінооператор Т’єррі Арбогаст.

Ролі також виконають канадська акторка Сара Лінд, англійський актор Том Хоппер, американець Гарі Дурдан, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко.

“Залучення до співпраці Жана Рено як кінозірки світового рівня, окрім перспективності власне проекту, означає ще й визнання української кіноіндустрії світовою професійною спільнотою”,  сказав голова держкіно Пилип Іллєнко.

Зйомки будуть проходити у Києві, Нью-Йорку та в Канаді. Вихід стрічки у прокат запланований на 2019-й рік.

Контракт про надання повнометражному копродукційному фільму “Останній крок” державної фінансової підтримки 21 млн 630 тис. грн підписали 26-го січня. Загальна вартість виробництва – 73 млн 877 тис. 206 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: