fbpx

"Оцифрований Франківськ": у мережі показали розбудову ІФНТУНГ та радянський ресторан "Карпати". ВІДЕО

Наша історія 14:11, 21.11, 2017

До випуску програми "Оцифрований Франківськ" увійшло три німі сюжети за 1970 рік: спортивні змагання, розбудова Інституту нафти і газу та ресторан "Карпати".

Перше відео Республіканської студії телебачення під назвою "Пам’яті комсомольського вожака". На відео бачимо обеліск колишньому секретарю обкому комсомолу Івану Лещинцю, ліквідованому 1948 року українськими націоналістами. Відбуваються легкоатлетичні змагання на перехідний приз ім. І. Лещинця на стадіоні "Спартак" (тепер "Рух"), передає ТРК "Вежа".

Другий сюжет буде в першу чергу цікавий для студентів та випускників інституту нафти і газу. Відео демонструє нам, як співробітники проектної майстерні № 3 Івано-Франківського філіалу Українського інституту проектування міст готують робочі креслення комплексу студентського містечка Івано-Франківського інституту нафти і газу. В сюжеті фігурує будівельний майданчик. В кадрі бачимо, як взимку споруджують перший навчально-лабораторний корпус.

Третє відео під назвою "Розширюється громадське харчування". Демонструється новозбудований комбінат громадського харчування "Карпати" (тепер приміщення банку навпроти центрального корпусу медичного університету). Комплекс включав у собі ресторан, кафетерій та бар. В кадрі бачимо внутрішній вид мозаїчних інтер’єрів залів та кухні. Демонструється обслуговування відвідувачів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: