fbpx

У Франківську озброєні пістолетом молодики в балаклавах пограбували двох студенток

Суспільство 10:22, 09.06, 2015

Двоє молодиків у масках-балаклавах уночі ввірвалися до квартири дівчат в обласному центрі та, погрожуючи пістолетом, забрали гроші і ноутбуки. Невдовзі після скоєного злочину правоохоронці розшукали нападників та доправили молодиків до Івано-Франківського міськвідділу міліції.

Як з'ясувалося, цю злочинну акцію зловмисники ретельно продумали заздалегідь. Вони знали, що квартиру винаймають дівчата-студентки. Тієї ночі в квартирі знаходилася лише одна з дівчат, її подруг не було. Слід зауважити, що до оселі зловмисники потрапили без перешкод, бо студентка не зачинила вхідні двері квартири. Розбійники у балаклавах ввірвалися у помешкання  та пригрозили зброєю – пістолетом пневматичної дії. Грабіжники заволоділи двома ноутбуками, грошима та цінними речами. Після того як злочинці покинули помешкання, потерпіла одразу ж викликала міліцію.

Зі слів керівника Івано-Франківського міського відділу внутрішніх справ Ростислава Прокопчука, оперативний черговий, отримавши повідомлення про розбійний напад, зорієнтував патрульні наряди, які несли службу неподалік місця вчинення злочину. І невдовзі працівники міськвідділу внутрішніх справ наздогнали та затримали зловмисників.

1

Нападниками виявилися двоє мешканців Галицького району. На одній із вулиць обласного центру правоохоронці затримали 18-річного хлопця, а неподалік місця вчинення злочину спіймали й іншого співучасника. У 23-річного чоловіка вилучили чуже майно. 

2

На сьогодні підозрюваних в порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України затримано. За цим фактом розслідується кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – розбій. Водночас у правоохоронців є достатньо підстав провести перевірку цих осіб на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Івано-Франківщини.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: