fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Куди поїхати франківцям в оксамитовий сезон: паломницькі тури, весільні церемонії на островах і найтепліше море від "Геліос-Тур"

Куди поїхати франківцям в оксамитовий сезон: паломницькі тури, весільні церемонії на островах і найтепліше море від "Геліос-Тур"

Суспільство 19:01, 13.07, 2018

Поїздки до шести християнських святинь Європи, оксамитовий сезон на трьох морях та екзотика одруження на островах Океанії – туристична агенція "Геліос-Тур" в Івано-Франківську вміє здивувати, потішити і зробити мандрівку зручною та безпечною.

Меджугор’є, Рим, Люрд, Ченстохово

Помилкова думка, що потрапити у паломницький тур складно. Оформити участь у такій поїздці займе від одного до трьох днів, коли звернутися в “Геліос-Тур”, зазначає менеджер Тетяна Підцерковна.

1

Для цього потрібен біометричний паспорт. Але навіть якщо немає такого паспорта, тобто є звичайний, турагенція бере на себе всі клопоти і оформляє візу, пакет документів на виїзд за кордон – трансфер, страховка, проживання в готелі та сніданки входять у вартість.

“Всі паломницькі тури до Європи – автобусні. Є з нічними переїздами. А є з денними та з ночівлею в готелях. Переважна більшість сезонних, тобто літніх, паломницьких турів передбачають кількаденний відпочинок на морі”, – розповідає Тетяна Підцерковна.

Як-от паломництво в Меджугор’є на вісім днів з чотириденним відпочинком у Греції – 298 євро. Або поїздка в Меджугор’є на вісім днів, два з яких – відпочинок на Адріатичному морі. Вартість такого туру – 185 євро, виїзд зі Львова.

Суто паломницькі тури без моря передбачають екскурсійну програму у містах по маршруту. Учасників поїздки супроводжують отець-духівник та гід. Про екскурсії домовляються на місці. Як варіант, можна відмовитися від групових маршрутів і скласти власну програму. Наприклад, у Венеції – 10-денний паломницький тур до Риму дає можливість відвідати Венецію, Флоренцію, Рим, Асижу та міста Угорщини і коштує 295 євро. Чотири дні по святих місцях Польщі – тур захоплює шість міст, зокрема Краків, – 75 євро.

Цілорічно “Геліос-Тур” організовує шість постійних паломницьких турів. Плюс додаткові.

2

Оксамитовий сезон не закінчується у вересні

Помилково вважають, що найкращий час на морі – серпень та вересень.

Липень-вересень – оксамитовий сезон у Туреччині.. Жовтень-листопад – найліпший час вибратися у Єгипет чи Дубаї.

3

З грудня до лютого менеджери турагенції “Геліос-Тур” рекомендують відвідати Тайланд, Шрі-Ланку, Гоа в Індії, Домініканську республіку, Сингапур, відкрити Мальдіви. Тур на острови – 7-9 ночей для двох людей із готелем і дворазовим харчуванням коштує 1200 доларів. Щоби відпочити в Домінікані, 13 ночей в готелі для двох за принципом “все включено” – 1800 доларів.

У серпні та вересні варто “зависнути” на морських узбережжях Болгарії, Чорногорії, Хорватії, Греції, до жовтня включно побувати на Кіпрі, на Мальті, в Італії та Іспанії. Всі ці напрямки є в роботі фахівців з відпочинку “Геліос-Тур” – вони врахують побажання та можливості й доберуть найкращий варіант за оптимальну ціну.

Нагадаємо, найкращі літні напрямки для відпочинку з дітьми від “Геліос-Тур”  Болгарія та Туреччина.

Ковток екзотики з коктейлю мандрів і кохання

Молодятам та закоханим “Геліос-Тур” рекомендує насолоджуватися почуттями на Сейшелах та на Мальдівах, у Домінікані та Пуерто-Рико, на Віргінських островах.

4

Сейшельські острови, – Фрегат, Ла-Діг, Мае, – фешенебельні курорти посеред Індійського океану. А Ла-Діг – унікальне місце світу, де цілком рожеві пляжі. На березі Карибського моря в Домінікані – білий пісок. А також курорти спеціально для молодят, для святкування річниць та відпустки на двох зі “всім включено”.

Бажаєте церемонію одруження? Домініканський варіант – від 900 доларів, екзотичне весілля на Мальдівах – від 1200 доларів. Плюс вартість туру, пояснює менеджер Уляна Денега. Наприклад, весільний тур на курорти Мальдівських островів – 7 ночей, шість з них на морі, вілла, дворазове харчування, церемонія коштує для пари 2350 доларів.

З “Геліос-Туром” на роботу і відпочинок

Нещодавно офіс турагенції “Геліос-Тур” переїхав – тепер він знаходиться на Залізничній, 30, у приміщенні автостанції №1. Готується до відкриття ще один офіс фірми на автостанції №2 в Пасічній.
5

“Геліос-Тур” працює на ринку турпослуг у Франківську з 2016 року. Цієї весни до туристичного напрямку додали “work” – напрям роботи за кордоном. Апробований варіант – Польща, сільськогосподарська праця та робота на фабриках.

КУРС писав, що новий напрямок “Геліос – WORK” орієнтований на сезонну роботу за кордоном. Працевлаштування – офіційне.

Турагенцію представляють 4 менеджери, інформує директорка Наталія Сосяк. Кожен з них спеціалізується в певному напрямку і формує тури. Так, Тетяна Підцерковна та Катерина Боровська працюють в напрямі “робота за кордоном”.

Уляна Денега, окрім того, що допомагає відпочити закоханим та виконує індивідуальні замовлення, є менеджером з оформлення документів, зокрема відкриття віз та страхування.

Галина Станіславська влаштовує мандрівки та відпочинок, а також розробляє напрям працевлаштування у Хорватії.

6

Команда володіє англійською, польською, хорватською та німецькою мовами.

Наразі, поки ще триває сезон відпочинку, “Геліос-Тур” розробляє нові напрямки роботи за кордоном. Наталія Сосяк повідомила, що “зелений коридор” для українців на роботу відкриває Хорватія. Більше про це – в серпні.

Актуальні пропозиції – дивіться на сайті. 

Телефонувати:

з приводу турів – 099-120-29-29;

з приводу працевлаштування за кордоном – 067-130-29-29.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: