fbpx

Пам’ятну дошку на честь Героїв Небесної сотні відкрили на Рогатинщині

Суспільство 14:28, 23.10, 2017

22 жовтня жителі Вербилівської територіальної громади відкрили пам'ятну дошку Героям Небесної сотні.

Про це повідомляє прес-служба ІФ ОДА.

У заході взяли участь представники влади, мешканці села та військові.

Відкриваючи урочисте віче, ведучі наголосили, що сьогодні зібралася вся громада, щоб віддати належну шану Героям Небесної сотні, які поклали своє життя на жертовний вівтар за краще майбутнє України. Їхні імена золотими літерами викарбувані на граніті та мармурі і житимуть вічно у пам’яті всіх українців.

Місцевий священнослужитель Тарас Федоренко відслужив поминальну панахиду за полеглих героїв. Запалили поминальні лампадки у підніжжя пам’ятної дошки, які були викладені у формі тризуба України, учасники антитерористичної операції.

"Вистояти, зберегти державу ми зможемо лише за умови, коли збережемо єдність, коли уникнемо будь-яких внутрішніх чвар, коли будь-яка п’ята колона не дасть нам розколоти нашу єдність. І я впевнений, що саме так і буде. Ми це продемонстрували на фронті і зараз аж ніяк не дамо, не допустимо внутрішнього фронту, над відкриттям якого працюють спецслужби сусідньої держави, сіючи страх, паніку, зневіру у наших силах. Ми зламаємо цей сценарій і переможемо, як перемагали до сих пір",  наголосив Іван Білоус.

Під час віче місцеві школярі декламували вірші та виконували патріотичні пісні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: