fbpx

Веселі конкурси і атракціони: у Франківську "Рудь" влаштувала яскраве Свято Морозива. ФОТО

Суспільство 12:24, 17.06, 2018

Родинне "Свято Морозива" від компанії "Рудь" у середмісті вчора відвідали сотні франківців.

Свято яскравих фарб, посмішок та смачнезного морозива дивувало і тішило Франківськ. На Вічевому майдані компанія «Рудь» розгорнула ціле містечко «Свята Морозива». Містян із дітьми зустрічала Алея атракціонів та Парк розваг. Веселе музичне дійство з жартівними конкурсами запалювало на головній сцені заходу – тут щопівгодини розігрували по ящику морозива.

В Алеї атракціонів поєднали «Творчий бульвар» із «Родинною зоною» та власне розвагами на влучність, спритність, здогадливість. Дівчатка з мамами і бабусями займали чергу до намету, де перукарі виплітали коси і косички, художники розписували личка аква-гримом, а на майстер-класах шили м’які ляльки і власноруч виплітали різні прикраси-фєнєчки. Хлопчики з татами і дідусями складали конструктор, малювали, змагалися у дартсі, стрільбі з лука, кеглях.

1

На трьох фотозонах – для найменших, середніх і старших дітей – малеча фотографувалася з друзями і родиною. На «Спортивній площі» – з м’ячем, скакалками, обручами і на лижах ходили, стрибали, бігали не тільки діти, а і їх батьки. Нагородою були сміх, радість і подарунки – маленькі учасники спортивних забав на «Святі Морозива» отримали від «Рудь» брендовані альбоми, зошити, ручки та інші несподівані подарунки.

2

Локація «Дитячий сквер» біля фонтану зібрала разом із аніматорами – Слоненям Пустунчиком та Корівкою Маняшею – дітей на танці та ігри. Тут водили «паровозики», завмирали у «хвиля хвилюється», перевтілювалися в казкових героїв і вгадували музику. Час від часу на прохання дітлахів Маняша  обіймалася з усіма, хто був найближче до м’яких копитець.

Усі смакували «Рудь» – і морозиво, і святкову програму. Понад шість годин на площі нон-стоп втілювали два десятки видів розваг для дітей та дорослих.

3

Цього року організатори максимально спростили умови потрапляння на атракціони і участі у святі загалом.  Більшість локацій була безкоштовною. Аби потрапити на атракціон досить було придбати одне морозиво «Рудь». А участь в активностях Парку розваг була вільною від квитків і цілком безкоштовною.

 «13 років тому ми започаткували «Свято Морозива». І за цей час зрозуміли, що таке Свято – це перш за все проект, який об’єднує родини, який дає змогу дітям поспілкуватися з друзями, з ровесниками, а також провести час із своєю сім’єю. Адже на такий захід приходять усі – із бабусями і дідусями, з мамами і татами, – каже координатор проекту Свято Морозива від компанії «Рудь» Тетяна Хомяк. – Ми вирішили робити Свято, яке перш за все буде об’єднувати родини. І робимо максимально цікаві та різнопланові заходи для дітей і їхніх батьків. «Рудь» дарує можливість дорослим проводити час разом зі своїми дітьми. Сьогодні, коли це з різних причин стало складно, ми хочемо, щоби батьки розуміли: діти в нашому житті – це саме головне. І тільки ті діти, які виросли в любові, потім будуть успішними, щасливими і самі будуть дарувати любов». 

З Франківська «Свято Морозива» від компанії «Рудь» поїде до Тернополя, а на наступному тижні захід відвідає Маріуполь.

Більше цікавинок про Свято – за посиланням https://svyato.rud.ua/

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: