fbpx

Партійці "Волі" пропонують замінити люстрованих чиновників "Національним кадровим резервом"

Політика 17:36, 16.10, 2014

Політична партія "Воля" презентувала громадсько-політичний проект "Національний кадровий резерв", який допоможе замінити звільнених внаслідок люстрації чиновників кваліфікованими патріотичними професіоналами.

Проект "Національний кадровий резерв" діятиме не тільки на період люстрації, в майбутньому він покликаний стати основним джерелом кадрових призначень у структурах влади.

Про це заявили члени партії "Воля" Юрій Дерев'янко, Ольга Галабала, Сергій Таран та Ірина Суслова на прес-конференції в Івано-Франківську.

Кандидат в народні депутати, член Ради партії "Воля" Юрій Дерев’янко зазначив що "Національний кадровий резерв" є логічним продовженням прийнятого Верховною Радою Закону України "Про очищення влади", спіавтором якого є сам Дерев'янко. Саме цей проект, на думку політика, стане тим соціальним ліфтом, який дозволить молодим професіоналам зайняти ключові посади в управлінні державою.

Член партії "Воля" Юрій Таран наголосив, що вже зараз потрібно думати не про сотні тисяч чиновників, котрі будуть піддані люстрації і звільненні протягом найближчих років, а про тих, хто зможе гідно замінити їх.

"На сьогоднішній день уже недостатньо просто звільняти корупціонерів та співучасників режиму Януковича, потрібно пропонувати конструктивну альтернативу – нових професіоналів, які знають і вміють реалізовувати успішні проекти", – заявив Таран.

Кандидат в народні депутати від "Самопомочі", член партії "Воля" Ірина Суслова, сподівається, що проект "Національного кадрового резерву" дозволить вирішити одну з найважливіших проблем української молоді – проблему першого робочого місця. За словами Ірини, проект передбачає, що кожна молода людина після закінчення університету матиме право на першу роботу з гідною заробітною платою.

Уся інформація про кандидатів на посади від Національного кадрового резерву буде у відкритому доступі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: