fbpx

Пасажир машини, яку у Франківську зупинила поліція, побився з патрульними – водійка звинувачує правоохоронців. ВІДЕО

Суспільство 14:31, 28.10, 2018

Інцидент стався в ніч на 28 жовтня на вулиці Миколайчука, поблизу торгового центру "Арсен".

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції в області, патрульні зупинили “Рено Кенго” для перевірки на ймовірне сп’яніння водійки машини. Після того, як підозри правоохоронців не підтвердилися, 28-річний пасажир почав лаятися з правоохоронцями.

На неодноразові зауваження припинити правопорушення чоловік відреагував у грубій формі, пише Галка. Після того поліціянти оголосили чоловіку про затримання і застосували до нього фізичну силу, а саме загин руки за спину. Вільною рукою затриманий схопив лейтенанта поліції за пояс, де знаходились спецзасоби та зброя, і намагався зірвати її. Після цього чоловік впав на землю. Поліцейський, тримаючи його за руку, також впав. Тоді вільною рукою чоловік наніс тілесні ушкодження інспектору, а саме пальцями руки натиснув та почав давити на ліве та праве око поліцейського. Після цього інші патрульні затримали нападника та застосували до нього кайданки.

У поліціянта внаслідок ушкоджень під очима сталися гематоми. У медзакладі в інспектора зафіксували множинні забої лицьової частини черепа.

Правопорушник у медзакладі надув 1.42 проміле сп’яніння. Кваліфікацією випадку зайнялася слідчо-оперативна група.

Фігурантка інциденту Христинка Кварценюк написала про цей випадок у Фейсбуці. Вона вважає винними у конфлікті саме патрульних.

“Сьогодні біля 23:00 в Івано Франківську мене зупинили працівники правоохоронних органів. Причина зупинки – не світився номерний знак. Хоча насправді з номерною підсвіткою все добре. Отже, причина зупинки невідома. Після чого мені запропонували драгер тест на алкоголь, я погодилась пройти його в наркологічному диспансері. На слова мого чоловіка, який їхав зімною в машині, він попросив пояснити причину зупинки. Його заломили і застосовували силу, мене штовхали, коли я знімала на камеру, на чоловіку порвали сорочку та зробили багато синців, визвали 6 патрульних машин. В мене запитання: чому так не працює наша поліція, коли є вбивство і ін. злочини. А викликає підсилений наряд на дівчину, в якої нібито не світився номерний знак. Права повернули, тест показав негативний результат. А нерви, час і вибачення. Ой, про шо це я? Це ж наша “нова” поліція. Абсурд…” – завершила жінка.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: