fbpx

Патрульні повідомили подробиці аварії, в якій у Ямниці згорів автомобіль. ФОТО

Суспільство 10:44, 31.08, 2017

У Ямниці врізався у стовп і згорів автомобіль, за кермом якого був нетверезий водій. Він тікав від патрульних.

30 серпня близько 23-ї години на вулиці Хіміків у Франківську патрульні звернули увагу на автомобіль "Kia Optima". Автомобіль стояв посеред дороги з увімкненими аварійними вогнями та відкритими вікнами.

Поліціанти кажуть, що побачили у водія ознаки алкогольного сп'яніння і вирішили з ним поспілкуватися.

Патрульні увімкнули проблискові маячки та подали спеціальний звуковий сигнал. Однак "Kia Optima" різко почало рух – на вимогу зупинитися водій не реагував.

КУРС писав, що кілька екіпажів патрульної поліції переслідували водія автомобіля "КІА", який не відреагував на вимогу зупинитися у мікрорайоні "Пасічна". ВІДЕО

На великій швидкості водій тікав від поліціантів аж до села Ямниця. При виїзді з села він не впорався з керуванням – машина врізалася в електроопору.

Патрульні підбігли до автомоблія й побачили, що водій не може самостійно вибратися з салону. Під капотом у цей час уже був вогонь. Поліціанти евакуювали чоловіка на безпечну відстань та намагалися самостійно локалізувати пожежу. Загасили вогонь вже рятувальники.

На місце ДТП виїхали медики та слідчо-оперативна група, водія госпіталізували. Ним виявився 43-річний мешканець Івано-Франківська.

Триває слідство, повідомляє патрульна поліція. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: