fbpx

Патрульні зупинили нетверезого франківця, який влаштував стрілянину біля нічного клубу. ФОТО

Суспільство 11:22, 11.03, 2017

11 березня близько 3-ї години ранку, їдучи повз нічний клуб на вулиці Івасюка, екіпаж патрульної поліції почув звуки, схожі на вистріли з пістолета. Поліціанти зупинили автомобіль та побігли до дверей клубу.

Біля сходів клубу була охорона, збоку стояв невідомий чоловік – він тримав у руці предмет, схожий на пістолет. Патрульні затримали його та викликали слідчо-оперативну групу.

Затриманим виявився 34-річний мешканець Івано-Франківська з ознаками алкогольного сп'яніння.

Він не заперечував, що стріляв, але чому – не пояснював.

Як виявилось, стріляв франківець з переобладнаного під травматичний пістолета без документів.

Ніхто не постраждав, очевидці розповіли, що стріляв чоловік угору. На землі поліціанти нарахували 7 гільз.

Затриманий був у футболці, тому перед доставленням у міськвідділ йому запропонували одягнутися. Поруч стояв автомобіль "Skoda Superb", та чоловік запевняв, що авто не його, та стверджував, що куртку у нього забрали патрульні.

Затриманого передали слідчим.

Через кілька годин на вулиці Івасюка патрульні побачили автомобіль "Skoda Superb" і запідозрили, що його водій може керувати у стані алкогольного сп'яніння. За кермом сидів чоловік, який перед цим влаштував стрілянину. Документів водій при собі не мав, а проходити тест на вміст алкоголю у крові відмовився.

На водія патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування без документів) та склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування у стані сп'яніння), автомобіль евакуювали. За незаконне зберігання та використання зброї франківцю загрожує кримінальна відповідальність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: