fbpx

ПБС припинила ремонт дороги до музею Степана Бандери

Суспільство 10:34, 28.12, 2017

На ділянці дороги у селі Старий Угринів, де ТОВ "ПБС" розпочала ремонт, система водовідведення поверхневої води у непридатному стані. До того ж, жителі прилеглих будинків змушені виводити каналізацію у дорожню канаву.

Через це знищилось дорожнє покриття, воно перезволожене, і “ПБС” не може продовжити там ремонт, йдеться у повідомленні дорожньої компанії в мережі.

“Зараз ми починаємо комплекс робіт з водовідведення. Будемо співпрацювати із місцевими органами влади, щоб посприяли якнайшвидше вирішити цю проблему. Після цього візьмемось за ремонт самого дорожнього покриття”, – повідомляє ПБС.

У спільноті “Бандерівська громада” пишуть, що проблема дійсно є.

“Це, здається, фото з Новиці… Але така ж проблема є дійсно і в Угринові. Тож усім мешканцям Старого Угринова варто поставитись із розумінням і кожному внести свою лепту у впорядкування придорожніх канав, щоб мати надію на швидке продовження дорожніх робіт!” – зазначають в групі.

Нагадаємо, міністр транспорту та інфраструктури Володимир Омелян особисто курує ремонт дороги до Старого Угринова, де розташований музей Степана Бандери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: