fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Печерський суд зобов’язав поліцію розслідувати незаконне затримання та видворення Саакашвілі, – адвокат

Печерський суд зобов’язав поліцію розслідувати незаконне затримання та видворення Саакашвілі, – адвокат

Політика 19:09, 22.02, 2018

Печерський районний суд Києва зобов'язав уповноважених осіб Печерського відділення Національної поліції почати розслідування заяви адвокатів Михайла Саакашвілі щодо його викрадення і видворення.

Відповідне рішення Печерський районний суд Києва ухвалив 22 лютого, повідомляє прес-служба партії "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі". 

12 лютого одразу після незаконного затримання Михайла Саакашвілі силовиками в ресторані "Сулугуні" адвокати подали заяву до поліції.

"Відразу ж після інциденту із затриманням Михайла Саакашвілі ми звернулися в поліцію і подали заяву про злочин щодо Саакашвілі за фактом незаконного викрадення невідомими військовими і його видворення. Адже в момент так званого силового затримання жодного офіційного документа і правової підстави Михайлу Саакашвілі не було пред'явлено",  підкреслив адвокат Руслан Чорнолуцький.

Як повідомив Руслан Чорнолуцький, сьогодні суд зобов'язав уповноважених осіб Печерського райуправління Національної поліції в Києві внести в ЄРДР відомості про вчинення кримінального правопорушення і почати розслідування. Дане визначення суду оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що начальник Мостиського прикордонного загону прийняв рішення про заборону Михайлу Саакашвілі в’їзду в Україну терміном на три роки до 13 лютого 2021 року. Таке рішення адвокати оскаржуватимуть в адмінсуді.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: