fbpx

"Пенсія" чекає франківців з молитвою, щоби записати пісню до 50-річчя Федота

Культура 16:43, 11.06, 2018

Завтра у франківській студії Frost Magnetic Rec всі охочі зможуть долучитися до запису пісні "Молитва" разом із музичною формацією "Пенсія".

"Завтра о 17 годині проводиться студійний запис молитовних фрагментів в пісні "Молитва" в комплекті Пенсія", – повідомив у мережі керівник музичного проекту Ярема Стецик. 

Музикант запросив франківців долучитися до запису – з фрагментів їхніх молитов "Пенсія" укладе пісню. Пісню записують до ювілею померлого колеги-музиканта Андрія "Федота" Федотова – цими днями у колишнього фронтмена "Перкалаби", соліста гурту "Gogodzy Gański" день народження, йому мало виповнитися 50 років.  

"Запрошую всіх, хто не встидається мати спонтанну розмову ( молитву ) з Богом, яку ми запишемо через мікрофон і вкладемо в пісню. Молитва має бути недовга – має бути звертання до Бога і завершення типу "Амінь". Думайте сміливіше, зголошуйтесь в коменти або приват або приходьте безпосередньо в студію на 17 год. ТЦ Зебра. Франківськ Frost Magnetic Rec", – написав на своїй сторінці в мережі Ярема Стецик. 

Для прикладу, якою може бути ця композиція, Ярема Стецик подав відео – пісня стартового варіанту 2011 року в Перкалабські Придатки.

"На відео молитву стартує Fedot Fedor, якому завтра відзначаємо 50-ку з ДН. Дякуєм тобі за твоє життя! Молись за нас. І ми за тебе. Твої молитви були кожного разу дивні і особливі", – пише музикант. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: