fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Перекинувся автобус Івано-Франківськ – Мукачево – загинув чоловік. ФОТО

Перекинувся автобус Івано-Франківськ – Мукачево – загинув чоловік. ФОТО

11:41, 24.05, 2019

У селі Лазещина Рахівського району перекинувся рейсовий автобус сполученням Івано-Франківськ – Мукачево, внаслідок чого один пасажир загинув, ще двоє травмувалися. Поліція розпочала за цим фактом розслідування.

23 травня приблизно о 14 годині сталася ДТП з трагічними наслідками в селі Лазещина Рахівського району. Під час руху перекинувся рейсовий автобус марки "Еталон" сполученням Івано-Франківськ – Мукачево, який рухався на Закарпаття з Івано-Франківщини, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Кермував автобусом 54-річний житель міста Надвірна Івано-Франківської області. В салоні перебувало близько 25 пасажирів, дітей серед них не було. 

За попередньою версією, в автобусі відмовили гальма. Під час спуску з вершини донизу водій намагався втримати автобус, але на крутому повороті той на швидкості перекинувся. 

Внаслідок ДТП травмувалися троє пасажирів, один з яких, чоловік віком близько 40 років, загинув. Ще двоє пасажирів перебувають у лікарні: жінка віком близько 25 років – в реанімації, в чоловіка віком близько 40 років ушкоджене стегно. Інші пасажири суттєво не постраждали.

Поліція розпочала за цим фактом розслідування, попередня правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого та травмованих пасажирів, а також усі обставини смертельної ДТП.  

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: