fbpx

Переможна традиція: на матч футболістів "Прикарпаття" вивели діти. ФОТО

Спорт 08:44, 12.05, 2018

За традицією матчі ФК "Прикарпаття" у Франківську розпочинаються з виходу гравців на поле стадіону "Рух" разом з дітками учасників АТО.

Нагадаємо, вчора ФК "Прикарпаття" провів останній домашній матч сезону і виграв у житомирського "Полісся". 

Успішний виступ гравці і вболівальники пов’язують серед іншого і з традицією, коли гравців на поле виводять дітки. Про це в мережі написав учасник АТО, організатор футбольних матчів ветеранів Андрій Долик.

"Вчора вже за доброю традицією на поле футболісти виходили в футболках "Воїн АТО – Герой України", а виводили їх дітки учасників АТО в футболках "Мій тато  Герой". Започаткована у Львові Василем Дзямою добра справа була підхоплена по всій Україні. Клуби Вищої, Першої та Другої ліги з радістю приймають пропозицію вийти на поле в супроводі діток (крім кількох прикрих інцидентів з донецьким "Шахтарем")",  розповів голова ГО "Асоціація футболу учасників АТО". 

Ветерани зазначили, що ця традиція є для дітей святом. А для футболістів  запорукою перемоги.

"Дякуємо футболістам ФК "Прикарпаття" за те, що завжди радо відгукувались підтримати нашу акцію та робили діткам маленьке свято. Повірте, всі хочуть виводити "Прикарпаття" і домовитись з ними про команду суперника важко,  відкриває секрет Андрій Долик.  Бажаємо вам успіхів в Першій лізі та надіємось, що  акцію будемо проводити і там: після того, як наші дітки виводили команду, ви жодного разу не програли!" 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: