fbpx

Переможці міського конкурсу “Європейські балкони” отримали по тисячі гривень від ЄРЦ

Суспільство 14:19, 30.09, 2014

Шестеро іванофранківців стали переможцями конкурсу “Європейські балкони”, який проводився муніципальним управителем житла КП “Єдиний розрахунковий центр”.

Змагання флористів-аматорів тривало упродовж літа. Участь у ньому міг взяти кожен, хто влаштував у себе за вікном яскравий куток. Для цього достатньо було надіслати фото балкону на адресу підприємства. Головна вимога – щоб він підвищував естетику фасаду будинку.

“Основний критерій, звісно, – багато квітів, озеленений. Він мав вписуватися у загальну архітектуру будинку, тобто не порушувати цілісності цього будинку. Щоб він не був добудований чи оформлений пластиком. Тому що пластикова вагонка псує загальний вигляд будинку і міста. І от це були головні критерії: щоб він був зі смаком оформлений”, – говорить Наталія Ярощук, головний бухгалтер КП “ЄРЦ”.

Фіналісти розповідають: догляд за квітами для них – то відпочинок. А перемога у конкурсі стала приємною несподіванкою. Адже свої балкони вони квітчають з року у рік, і роблять це не заради призів.

“Квіти – це посмішка природи, – вважає переможниця конкурсу Дарія Синкевич. – Квіти просто зігрівають душу, і серце радіє, коли на них дивишся. Я з квітами розмовляю. Я навіть як десь їду, прошу невістку чи когось розмовляти з моїми квітами. З ними так, як з людьми, треба говорити. А займаюсь я вже дуже давно квітами. У мене вони не тільки на балконі, а й у квартирі, в кабінеті на роботі. Я просто люблю квіти”.

Зробити місто красивим та охайним – справа кожного мешканця, переконані у ЄРЦ. Тому й провели цей конкурс. Сподіваються, що таким чином зможуть залучити якомога більше людей до упорядкування Івано-Франківська.

Всі переможці нагороджені дипломами та грошовим призом в одну тисячу гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: