fbpx

Переможці змагань із мотокросу разом із сім’ями відпочивали у Буковелі. ФОТО

Політика 15:11, 11.09, 2018

Нещодавно за сприяння громадського руху Олександра Шевченка "Країна Гідності і Правди", партії "УКРОП" та дорожньої компанії "ПБС" у Рогатині відбулися масштабні змагання із мотокросу. Кубок України Західного регіону приймав більш як півсотні спортсменів із різних куточків країни. А переможці здобули путівки на відпочинок у Буковелі.

"Мені 15. З них 11 років займаюсь мотокросом. Переміг у змаганнях в Рогатині у своєму класі. Тому я в Буковелі. Тут дуже гарно, можна відпочивати від щоденних тренувань, насолодитись тишею і красивою природою", – розповідає Едуард Штефуца.

У Буковелі відпочивали не тільки переможці змагань, а й їхні сім’ї. Разом із батьками, дружинами та дітьми спортсмени мали насичену програму відпочинку.

"За багато років мотокросери з усієї України не змагаються між собою, а спільно відпочивають. Це чудова нагода чи не вперше поспілкуватись поза змаганнями",– зазначив активіст громадського руху Олександра Шевченка "Країна гідності і правди" Роман Дашавець.

Олег Скрипніков із Чернівців – переможець змагань із мотокросу у Рогатині у класі "ветерани": "Я радий бути тут. Повітря чисте, є всі умови для класного відпочинку. Наберусь у Буковелі сил – і готуватимусь до наступних змагань".

"Я переміг у класі "12-15 років". Це були важкі змагання, але зараз усі ми маємо можливість відпочити після напруженого сезону. Переконаний, попереду в мене ще буде багато перемог", – ділиться враженнями Валерій Данча із Закарпаття.

Народний депутат України Олександр Шевченко підтримує десятки спортивних змагань та сотні талановитих спортсменів з усієї України.

"Що більше людей буде мати активні захоплення, то цікавішим буде життя українців. І ми матимемо здорову націю. Підтримував і буду підтримувати спорт і талановитих спортсменів. Бо, на жаль, держава часто про них забуває. Баскетболісти, футболісти, мотокросери, боксери, лижники, сноубордисти, волейболісти – усі заслуговують на право повноцінно займатись тим, що люблять. Ми ж намагаємось створити для цього всі умови", – зазначив народний депутат України Олександр Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: