fbpx

Перша леді відкрила Осінній мальтійський бал у Тисмениці. ВІДЕО

Суспільство 18:55, 20.10, 2016

В Тисмениці танцем полонез розпочався Четвертий Осінній мальтійський бал для людей з обмеженими можливостями. Участь у ньому взяла і дружина президента Марина Порошенко.

У ресторані "Палац Ярослава", що в Тисмениці, відбувся уже традиційний "IV Мальтійський приятельський бал для людей з обмеженими фізичними можливостями".

На захід прибули більш як півсотні пар з Івано-Франківська та області, зі Львова та Києва. Також на свято з Мариною Порошенко прибув і голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук з дружиною.

Неймовірну музичну атмосферу вечора створював Івано-Франківський муніципальний естрадно-симфонічний оркестр. Вальси, мазурки, польки, падеспан та віденський вальс – пари на візках кружляли в танцях.

Упродовж вечора відбулися також майстер-класи і танцювальні ігри. Перед гостями виступили франківська співачка Оксана Сливка та танцювальний колектив "Надійка", волонтери Мальтійської служби допомоги.

Під час балу традиційно проходить конкурс на найкращу зачіску та сукню. А на завершення вечора оголошують Короля та Королеву балу. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: