fbpx

Перша приватна сонячна електростанція потужністю 10 кВт в селі Лука. ФОТО

Суспільство 09:32, 26.08, 2018

Компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® змонтувала мережеву сонячну електростанцію потужністю 10 кВт для приватного домогосподарства, що працює за "зеленим" тарифом, в селі Лука Городенківського району Івано-Франківської області. Це перша черга СЕС потужністю 30 кВт.

Встановлена електростанція потужністю 10 кВт призначена для забезпечення приватного домогосподарства електроенергією та продажу її надлишків за "зеленим" тарифом. 

Сонячна електростанція потужністю 10 кВт дасть змогу виробити 9 915,06 кВт*год електроенергії протягом 1 року роботи для умов Івано-Франківської області. Вартість кіловата за "зеленим" тарифом складає 0,18 € цента, що дозволить за рік роботи отримати прибуток 1 784,71 Євро.

1

При будівництві мережевої сонячної електростанції використано 38 полікристалічних сонячних панелей RISEN RSM60-6 270W, автоматику змінного струму ETI та мережевий трифазний інвертор HUAWEI Sun – 33 KTL-A. Сонячні батареї встановлено за допомогою системи кріплення зі сталевого гнутого профілю з подальшим нанесенням антикорозійного покриття (оцинковка).

2

Монтаж було здійснено впродовж одного дня з моменту поставки обладнання власнику електростанції.

3

Компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® пропонує: сонячні електростанції для дому "під ключ", що працюють за "зеленим" тарифом. Отримати консультацію або придбати обладнання можна за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 72.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: