fbpx

Першачки на лижах: четвертий рік поспіль триває програма, започаткована Віктором Шевченком

Політика 17:31, 15.01, 2019

Назабутні емоції, активний відпочинок і позитивний настрій. Четвертий рік поспіль на запрошення народного депутата України Віктора Шевченка та за підтримки благодійного фонду Олександра Шевченка першокласники із Калуського, Галицького та Рогатинського районів вчаться кататися на лижах.

"Я часто спостерігаю за тим, як першачки катаються. Бачу, як вони спочатку бояться навіть взути лижі, а потім сміливішають і вже впевнено їдуть з гірки. Саме тому цей проект надзвичайно потрібний. Адже дітки вчаться проводити час з користю для здоров’я. Думаю, з них виростуть сильні українці, а деякі, можливо, стануть професійними лижниками та прославлятимуть нашу країну в світі", – сказав Віктор Шевченко.

Освоювати зимовий вид спорту та впевнено з’їжджати із гірки першокласникам допомагають інструктори туристичного комплексу "Буковель". Також діткам безкоштовно надають лижне спорядження.

"Я стала на лижі вперше. Але вже не боюся. Однокласники уже з’їжджають. А я зараз спускатимусь",  каже першокласниця Калуської ЗШ № 7 Марічка. 
Поруч із дітками – вчителі та батьки. Кажуть, такі поїздки здружують не тільки учнів, але й дорослих.

"Ми надзвичайно задоволені, адже діти щасливі. На уроках фізкультури, на жаль, такого не навчають. Тому це цікаво. Бачите, яка моя Евеліна рада",  каже мама першокласниці Зоряна Цюпка.

Тільки за ці вихідні у Буковелі катались на лижах більш як дві сотні першачків. А загалом, у рамках програми вишкіл пройшло уже майже 2 тисячі малюків із Калуського, Рогатинського та Галицького районів.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: