fbpx

Перші 30 квартир: міська рада Франківська надала землю для будівництва житла учасникам АТО

Суспільство 16:15, 21.07, 2016

Міська Асоціація учасників АТО Івано-Франківська повідомила про старт проекту "Житло".

Про це від імені Асоціації у мережі написав ініціатор проекту "Житло", голова Спілки добровольців Прикарпаття Василь Андріїв. 

"Проект "Житло" втілено в реальність. Нарешті отримали документ від міської ради – надати дозвіл ГО "Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО" на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі ТЦ "Арсен" для будівництва багатоквартирних житлових будинків для учасників АТО.. площа 0,72 га (по факту орієнтовно 0,54 га)", – повідомив він.

1

За словами Василя Андріїва, відбулися збори з інвалідами АТО та багатодітними сім'ями воїнів. На них сформували першочерговість отримання житла.

"До Вашої уваги список бійців, інвалідів АТО, які планово отримають 30 квартир.. за проектом "Житло" від Міська Асоціація учасників АТОСПІЛКА ДОБРОВОЛЬЦІВ АТО ПРИКАРПАТТЯ.. Приблизно 10 квартир вже в поточному році.. ще 20 протягом 1,5 -2 років по закінченню будівництва. Хочемо відзначити надзвичайну порядність бійців та їх сімей.. адже на зборах були присутні порядка 47 учасників АТО.. а вибрати на перший проект прийшлось тільки 30…"  виставив і прокоментував список Василь Андріїв. 

Будуватиме житлові будинки фірма "Ярковиця". 

Читайте також: Проект "Житло" для учасників АТО: у Франківську ветеранів забезпечать квартирами в новобудовах. Впродовж 2016-го і двох наступних років квартири в Івано-Франківську отримають близько півсотні ветеранів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: