fbpx

Першокурсників Прикарпатського військово-спортивного ліцею посвятили в ліцеїсти.

Суспільство 13:17, 15.10, 2014

Учні першого курсу Прикарпатського військово-спортивного ліцею у Надвірній склали обітницю ліцеїста.

Вихованці поклали квіти до меморіальної дошки першому директору ліцею Дичковському Оресту Миколайовичу та хвилиною мовчання вшанували всіх полеглих вояків, які загинули за волю України. Опісля хлопці заспівали пісню "За Україну, за її волю". 
Понад 100 хлопців з 22 областей України склали обітницю ліцеїста, в якій молодь урочисто обіцяла бути вірними і надійними товаришами, берегти честь свого ліцею, самовіддано служити Батьківщині, сумлінно готувати себе до військової служби та до захисту незалежної держави, повідомили у прес-службі Надвірнянської РДА.

"В цей прекрасний осінній день вся Україна святкує свято Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Нащадки козаків, бійців Холодного яру, вояків УНР, січових стрільців, вояків УПА, саме ці люди в свій час боролися за українську державу. Кожна їхня смерть ставала цеглиною Незалежності України. Від імені районної державної адміністрації вітаю Вас зі святом, закликаю дотримуватись обітниці і не забувати ті слова, що Ви промовляли", – зазначив перший заступник голови районної державної адміністрації Андрій Крицький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: