fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Першим домашнім матчем "Тепловик-Прикарпаття" у Франківську урочисто відкриє футбольний сезон

Першим домашнім матчем "Тепловик-Прикарпаття" у Франківську урочисто відкриє футбольний сезон

Спорт 17:18, 13.08, 2016

Цього тижня стартував продаж квитків на домашні матчі МФК «Тепловик» у чемпіонаті України серед команд другої ліги сезону 2016/2017 років, який відбудеться на стадіоні «Рух» 19 серпня.

"19 серпня – урочисте відкриття футбольного сезону у Франківську і перший домашній матч нашої команди, яка відновила свої успішні виступи. Запрошуємо всіх  17.30, стадіон Рух",  повідомив про велику футбольну подію у Франківську на останній сесії облради заступник мера Олександр Левицький. 

Чотири роки Івано-Франківськ був на задвірках  футбольної України  не був представлений у жодних змаганнях серед професіональних команд. Тож уболівальники так прагнуть побачити гру команди, яка відновила успішні виступи, що на перший домашній матч МФК "Тепловик" у Франківську очікується аншлаг. 

Як повідомили в касі МЦС "Рух", за два дні продажу було реалізовано понад 50 квитків на перший матч іванофранківців на своєму полі 19 серпня, інформує Репортер. Суперником "Тепловика" буде друга команда маріупольского "Іллічівця".

"Ми приємно здивовані такою активністю вболівальників,  каже касир Галина Швачко.  Так, перший покупець був біля кас за півгодини до їх відкриття. Продаємо квитки як на нижній ярус, так і верхній  східної трибуни МЦС "РУХ". Також приймаємо заявки від підприємств та організацій, попередньо таких заявок поступило на понад 1000 квитків та абонементів. Враховуючи певний ажіотаж, ми почали продаж абонементів на всі дев’ять матчів команди цього року. Можна зробити висновок, що франківський вболівальник скучив за футболом".

Довідково: ФФУ дала дозвіл на експлуатацію східної трибуни МЦС "РУХ" під час проведення домашніх матчів чемпіонату України серед команд другої ліги за участі МФК "Тепловика". Східна трибуна має два яруси та може вмістити 6200 вболівальників.

Каси МЦС "Рух" працюють щодня з 10:00 до 16:00, крім суботи та неділі. Обідня перерва з 12:00 до 13:00. Напередодні гри та у день самого матчу, якщо він припаде на суботу чи неділю, каси для продажу квитків будуть працювати у звичному режимі.

Крім цього, замовити квиток чи абонемент можна за телефоном 75-03-05. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: