fbpx

Першим під мобілізацію потрапить батальйон "Мажор", – комбати-нардепи

Політика 17:46, 10.12, 2014

Комбат "Дніпра-1", депутат від "Народного фронту" Юрій Береза зазначив, що четверта хвиля мобілізації почнеться з вищих чиновників.

Комбат "Дніпра-1", депутат від "Народного фронту" Юрій Береза зазначив, що четверта хвиля мобілізації почнеться з вищих чиновників.

Про це він повідомив під час прес-конференції, передає кореспондент "24".

"Мобілізація почнеться з вищих чиновників. Я не проти мобілізації, але я проти того, щоб мобілізацію на початку робили не задля придушення агресії, а для збурення суспільства. Коли відправляти батька трьох дітей. Якщо мобілізація – то будуть перші чиновники",  сказав Береза.

Як повідомив народний депутат Володимир Парасюк, у разі четвертої хвилі мобілізації народні депутати будуть ходити та особисто вручати повістки вищим судовим чиновникам. Він зазначив, що чиновникам та суддям там знайдеться робота – "копати окопи". 

Крім того, комбати жартома повідомили, що під мобілізацію також потраплять і деякі народні депутати.

"Ми почнемо з того, що вже придивляємось до формування в Верховній Раді батальйону "Мажор". З тих, хто не буде виконувати у Верховній Раді свої службові обов’язки, ми сформуємо батальйон "Мажор", і він піде першими копати траншеї. Є вже доволі цікаві претенденти",  сказав Береза.

Крім того, він повідомив, що сьогодні на комітеті Верховної Ради з національної безпеки планується заслухати представників Міністерства оборони, "чи розуміють вони, навіщо потрібна мобілізація".

Нагадаємо, Міністр оборони Степан Полторак натякнув, що четверта хвиля мобілізації "на носі". За його словами, вона потрібна для ротації солдатів на передовій.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: