fbpx

Перший кліп на свою пісню калушанка Наталія Папазоглу зніматиме у Львові

Культура 15:19, 05.08, 2016

Нещодавно співачка із Калуша Наталія Папазоглу презентувала три нові пісні – "Не ворог", "Незалежна" й "Обійми". Усі авторські. Співачка зізналася, що писати для себе почала тоді, коли зрозуміла, що має чималий багаж досвіду та емоцій і необхідність ділитися ними з людьми.

"Я завжди прагнула співати про правдиві почуття, тому мені складно знайти людину, яка могла б писати під мене. Згодом я зрозуміла, що маю чималий багаж досвіду та емоцій і необхідність ділитися ними з людьми. Так, власне, і почали народжуватися мої авторські пісні", – розповіла Наталія Папазоглу в інтерв’ю виданню Starlife, пишуть "Вікна".

Композиція "Не ворог" була написана під впливом подій, що відбуваються в Україні і світі. Цією піснею, каже співачка, хотілося сказати, що ми не повинні ворогувати між собою, навпаки, краще жити мирно.

"Незалежна"  це дзеркало душі і світогляду авторки, а твір "Обійми" відображає складний період у житті калушанки, коли їй доводилося стояти на роздоріжжі, коли важко і з коханим, і без нього, а зробити вибір ще складніше.

Наталія Папазоглу планує зняти кліп на одну з цих пісень.

"Буде знято кліп на "Не ворог". Зйомки пройдуть у Львові. Про сюжет поки розповідати не стану. Думаю, скоро самі все побачите в ефірі музичних телеканалів України",  анонсує співачка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: