fbpx

Перший пішов: франківця оштрафували на тисячу гривень за паркування на місці для інвалідів

Суспільство 20:15, 26.10, 2017

Відсьогодні в Україні зросли штрафи за порушення правил зупинки та стоянки транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю. Франківські патрульні у перший день нових штрафів проводили профілактичні розмови з водіями-порушниками, але один все ж отримав постанову і покарання на тисячу гривень.

Ввечері з парковки поблизу Івано-Франківської ОДА патрульні поліцейські намагалися евакуювати автомобіль, який стояв на місці, призначеному для осіб з інвалідністю. 

Коли автомобіль завантажували на евакуатор, прийшов власник та запевняв, що машину припаркувала його дружина, яка є інвалідом. Відповідати на запитання патрульних, чому автомобіль не обладнаний для інвалідів, чоловік відмовився. 

Заявники, які повідомили поліцію про порушення, вказали, що бачили, як саме цей чоловік ставив машину. Вони також додали, що він неодноразово залишав автомобіль на місці, призначеному для осіб з інвалідністю.

Патрульні склали на водія постанову за порушення правил зупинки та стоянки транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю. Тепер порушник має заплатити 1020 гривень штрафу.

Речник патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак повідомив КУРСу, що це перший у місті штраф по-новому. З усіма іншими порушниками, які залишили машини на місцях, призначених для осіб з інвалідністю, патрульні сьогодні обмежилися профілактичними бесідами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: