fbpx

Перший віце-прем’єр-міністр України відвідав ДП "ВО "Карпати". ФОТО

Суспільство 08:24, 18.02, 2017

Під час робочої поїздки на Івано-Франківщину перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів відвідав державне підприємство "ВО "Карпати", де ознайомився зі специфікою роботи заводу.

Генеральний директор виробничого об’єднання Дмитро Втерковський провів для першого віце-прем’єр-міністра та посадовців області невеличку екскурсію. Представники влади ознайомилися із процесом виготовлення кабельно-провідникової продукції для автомобільної галузі, світлодіодних світильників та металообробкою, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Степан Кубів відзначив ефективність роботи заводу та його значимість для жителів Прикарпаття, а це, зокрема, забезпечення робочими місцями, вчасна виплата заробітної плати та перспектива кар’єрного росту.

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук акцентував на тому, що ДП "ВО "Карпати" є одним з найпотужніших підприємництв області.

"Тільки у 2016 році було створено 800 додаткових робочих місць. Загалом сьогодні тут працевлаштовано 3900 осіб, – зазначив очільник області. – На сьогоднішній день виробничі процеси відбуваються з дотриманням усіх європейських стандартів, а це, безумовно, є великим плюсом підприємства".

За словами  Дмитра Втерковського, обсяги виробництва промислової продукції в порівнянні з попередніми роками зросли, понад 90% її реалізовується на експорт. Завдяки неухильному дотриманню термінів поставок та високій якості постійно розширюється номенклатура виробів.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: