fbpx

Перший заступник голови Калуської РДА не має у власності ні машини, ні квартири, ні землі. Лише – борги

Суспільство 11:35, 07.04, 2015

Перший заступник голови Калуської районної державної адміністрації Віктор Гільтайчук оприлюднив свою декларацію за минулий рік. Згідно з документом, ані землі, ані власного помешкання, ані навіть автомобіля посадовець не має. Натомість – боргові зобов'язання нараховують кількадесят тисяч гривень.

Віктор Гільтайчук народився у селі Камінна, що у Надвірнянському районі. Має вищу освіту, повідомляють ”Вікна”.

Він закінчив у 2005 році Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника і здобув фах вчителя фізичної культури, організатора туристичної роботи.

Окрім української, володіє також російською мовою, а французькою – зі словником.

Загальний стаж його роботи  13 років 8 місяців.

1

Згідно з опублікованою на сайті Калуської РДА декларацією Віктора Гільтайчука за 2014 рік, він проживає разом із дружиною та сином.

Загальна сума його доходу за минулий рік  135 826,11 грн. Усе це заробітна плата, отримана, очевидно, за останнім місцем роботи. Щодо решти пунктів декларації, то у ній не вказано ані відомостей про нерухоме майно заступника голови РДА чи членів його сім’ї, ані відомостей про транспортні засоби. Не має сім’я і вкладів у банках, інших паперів та інших активів.

Натомість у документі задекларовано 4490,42 грн позики (кредиту) та 30 585,16 грн  процентів за позикою (кредитом). Сім’я декларанта фінансових зобов’язань не має.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: