fbpx

Під час 10-годинного штурму Нацгвардія залишила атаковану терористами військову частину в Луганську

Політика 08:18, 04.06, 2014

Полк патрульно-постової служби Національної гвардії України після тривалого бою залишив атаковану бойовиками військову частину у Луганську.

"На цей час особовий склад військової частини передислоковується у інше безпечне місце", – повідомляє прес-служба Національної гвардії України.

Серед правоохоронців три бійці правопорядку поранено. Серед нападників – близько 20-ти поранених та шестеро вбито, пише Інсайдер.

Повідомляють, що гвардійці більше десяти годин відбивали штурм бойовиків. "Бійці відстрілювалися, доки не використали весь боєзапас, бій вели до останнього патрона", –  йдеться у повідомленні.

На території частини знищено у вогні автомобільний парк та приміщення штабу, вогнем пошкоджено казарму правоохоронців.

Напад на військову частину в Луганську почався ввечері 3 червня, коли більше 300 озброєних злочинців пішли на штурм після того, як гвардійці відмовилися складати зброю на вимогу терористів.

Терористи відкрили вогонь у бік військовослужбовців із жилих будинків, що розташовані поблизу частини. Обстріл вівся із важкого озброєння: автоматів, мінометів, кулеметів та гранатометів. Також були задіяні снайпери бойовиків.

Станом на 00:35 хвилин 4 червня бій тривав, гвардійці чинили опір терористам. На території частини почалася пожежа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: