fbpx

Під час перших снігопадів у Франківську травмувалося семеро людей. ВІДЕО

Суспільство 11:17, 06.12, 2017

Перші снігопади стали справжнім індикатором готовності комунальників до зими. В мерії констатували сім випадків травмування у зв'язку із ожеледицею.

Інциденти трапилися у житлових дворах. А на дорогах – суцільне місиво, кажуть чиновники. Все через неякісну піщану суміш, яку використовують комунальники. В мерії розкритикували зимовий благоустрій, інформує ТРК “Вежа”.

Прибирання доріг від снігу відбувається згідно з визначеною технологією, кажуть у Муніципальній дорожній компанії. Наразі задіяно 20 одиниць спецтехніки для виконання зимового благоустрою. Проте й цієї кількості недостатньо. Адже ці машини не призначені для посипання вулиць “чистою” технічною сіллю. Нарзі в МДК очікують на нову спецтехніку.

Якщо комунальні підприємства більш-менш справилися із завданням, то приватні практично провалили випробування першим снігопадом, зазначили посадовці. Не прибирають сніг належним чином і підприємці поблизу крамниць та ресторанів. В мерії вкотре нагадали їм про правила благоустрою. Недобросовісних підприємців штрафуватиме Муніципальна інспекція

Окрім того, міська влада закликає бізнесменів долучитися до новорічного прикрашання середмістя. В мерії переконані, яскраві гірлянди та оригінальні прикраси лише приваблять туристів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: