fbpx

Під час свята лісівників в Галицькому НПП моделі продемонстрували колекцію одягу в мисливському стилі. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 19:23, 14.09, 2018

Сьогодні в Галицькому НПП відзначили День працівника лісу. Працівників лісових господарств розважали творчі колективи, а також для них влаштували показ колекції одягу під назвою "В диких умовах", яку створила дизайнерка Аліна Віліщук.

Лісівників та гостей свята частували також бараниною, будзом, бограчем та іншими стравами. Проводились майстер-класи з топінарію, різьбярства, презентації лісових культур. Найкращих лісівників відзначили грамотами.

Лісників привітали голова ІФ ОДА Олег Гончарук та начальник Івано-Франківського обласного управління лісового і мисливського господарства Руслан Осташук.

"Ми знаємо, що сьогодні всі нас звинувачують в усіх бідах та катаклізмах, які стаються. Але це все робить нас сильнішими. Попри це в нашій галузі сьогодні працює 3 тисячі працівників. В нас висока заробітна плата. Наші підприємства є одними з найбільш бюджетонаповнюючих підприємств області. Сплачуємо багато податків. Робота лісівника є непростою. Це робота поколінь. Ми на сьогодні маємо те, що виростили наші попередники. Я вірю в те, що ми залишимо нашим дітям зелені Карпати", – сказав під час виступу Руслан Осташук.

Колекція одягу "В диких умовах":

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: